Szombathelyi Diákblog összes bejegyzése

A DÖKéletes találkozások délutánja

18110_10203729904960225_5799395141791577207_n

Élménybeszámoló a Diákönkormányzatok Országos Szakmai Fórumáról

Kellemeset a hasznossal! – Ezzel a pár szóval tudnám jellemezni a március 27-én, a pesti Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Irodában tartott Diákönkormányzatok Országos Szakmai Fórumát, ahová mi is meghívást kaptunk, hogy képviseljük Szombathely Megyei Jogú Város Diákönkormányzatát. Szervezetünk tagjai közül hárman vettünk részt a rendezvényen: Dávid Noel (diákpolgármester), Bársony Dóra (diák-alpolgármester) és Jene Boglárka (ex diák-alpolgármester). Ezúton is köszönjük kísérőnknek, Polgár Gábornak, a szombathelyi Új Nemzedék Plusz Kontaktpont irodavezetőjének, hogy hozzájárult főváros-meghódító terveink megvalósulásához.

Bővebben…

Tóth Dani és a Password

1A zenekar fél éve alakult, a bandát Tóth Dániel (énekes), Bertha Áron (zongorista) és Varga Gergő (dobos) alkotják. Közösen először a Paragvári Utcai Általános Iskola SZM gáláján léptek fel, ahol nagy sikert arattak. Első díjukat az Agora Gyermek Művészeti Fesztiválon könnyűzene kategóriában nyertek el. Egy olyan dallal nyertek külön díjat, amit az együttes énekese Tóth Dániel írt.

Bővebben…

Riport a magasban – avagy Horváth Gyula, repülőgép modellezőről

1

“A Gyula” Mindenki csak így ismeri azt a 19 éves szombathelyi tehetséget, aki szabadidejében repülőmodellezéssel foglalkozik. Nem csak pillanatnyi megismerkedés a miénk. 4 éve osztálytársak vagyunk, így munkái közül számtalan értékes és érdekes darabot láthattam már. Most hogy részletesebben elmesélt pár dolgot, rá kellett jönnöm, ez számára a mindennapok ürességét tölti ki, ugyanúgy mint valaki számára a sport, a zene, a rajz vagy akár az írás.

Bővebben…